Schoonmaakservice Sanders

Vechtstraat 22 7523 CV Enschede

E-mail: info@schoonmaakbedrijfsanders.nl

053-8509318

 

Gevelreiniging/Dakreiniging

 

Gevels van bedrijfspanden en woningen staan voortdurend bloot aan vervuilende elementen. Zo worden gevels vervuild door natuurlijke elementen zoals mos en groene aanslag, maar ook door uitlaatgassen en atmosferische vervuiling.

Voor verschillende van onze opdrachtgevers reinigen wij periodiek de gevel. Wij doen dit door middel van hogedrukreiniging. Wij gebruiken hiervoor een hogedrukreiniger met warm water en een regelbare druk. Indien nodig bewerken wij de gevel eerst met een milieuvriendelijke reiniger om mossen en groene aanslag op te lossen. Bij stenen gevels kunnen wij na het reinigen de gevel voor u impregneren zodat vervuiling wordt afgestoten.

Ons gespecialiseerde personeel gebruikt voor hoge panden een steiger of een van onze hoogwerkers.

Door de toenemende vraag van onze particuliere opdrachtgevers voor het reinigen van dakpannen hebben wij ons gespecialiseerd in het reinigen van daken. Hierbij wordt uw dak behandelt met een ontmossingsmiddel  waardoor mossen en groene aanslag los laten. Vervolgens spuiten wij met een hogedrukreiniger met warm water uw dak af. Na deze behandeling kunnen wij uw dak voor u impregneren zodat mossen en groene aanslag zich niet meer aan de pannen kunnen hechten. Wij reinigen zowel hellende als platte daken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw huis weer netjes wordt opgeleverd, wij wassen naderhand dan ook altijd uw ramen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken op 053-8509318 of u kunt het informatieformulier invullen.

 

 

                                                      ONDERHOUD IS BEHOUD

 

Het schoonmaakbedrijf  en de glazenwasser in Enschede, Haaksbergen, Buurse, Hengelo, Lonneker, Beckum, Losser, Overdinkel. Oldenzaal, Eibergen, Almelo, Boekelo, Borne, Delden, Glanerbrug, Neede, Goor, Isidoriushoeve, Glazenwasser Enschede, Glazenwassers, Glazenwasserij, Schoonmaak kantoren, Schoonmaakbedrijf Enschede, Schoonmaker, Schoonmakers, Schone vloeren, Ramenwasser, Ramen wassen.