Schoonmaakservice Sanders

Vechtstraat 22 7523 CV Enschede

E-mail: info@schoonmaakbedrijfsanders.nl

053-8509318

 

Glasbewassing

 

Glasbewassing is de basis van ons bedrijf. In eerste instantie zijn wij begonnen met de glasbewassing van particuliere woningen.

Door de jaren heen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf op het gebied van glasbewassing. Onder het motto “onderhoud is behoud”  wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk en/of de omlijstingen. Verf- en lakwerk kunnen hierdoor minstens twee keer zo lang meegaan. Van woning tot bedrijfspand en zowel binnen als buiten maakt schoonmaakbedrijf Sanders alles stralend en streeploos schoon. Alleen in uiterste situaties waar uw ramen echt niet bereikbaar zijn werken wij met een zogenaamd telescoop glasbewassing systeem en osmose water. Ondanks dat het door vele van onze collega’s wordt gepromoot als de oplossing voor streeploos ramen wassen, weten wij uit ervaring dat dit niet het geval is. Uw ramen worden weliswaar schoon maar uw houtwerk en omlijstingen blijven smerig.

In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven zijn particulieren die hun ramen gewassen willen hebben bij ons nog altijd  van harte welkom. Vooraf worden ,in overleg, duidelijke afspraken gemaakt over de frequentie van de bewassing en over de betaling. Wij bieden u de mogelijkheid voor een zogenaamde SMS-allert of melding per e-mail wanneer wij bij u de ramen komen wassen. Zo kunt u rekening houden met bijvoorbeeld rolluiken of horren. Betaling geschiedt contant of per overboeking.

 

 

 

                                                      ONDERHOUD IS BEHOUD

 

Het schoonmaakbedrijf  en de glazenwasser in Enschede, Haaksbergen, Buurse, Hengelo, Lonneker, Beckum, Losser, Overdinkel. Oldenzaal, Eibergen, Almelo, Boekelo, Borne, Delden, Glanerbrug, Neede, Goor, Isidoriushoeve, Glazenwasser Enschede, Glazenwassers, Glazenwasserij, Schoonmaak kantoren, Schoonmaakbedrijf Enschede, Schoonmaker, Schoonmakers, Schone vloeren, Ramenwasser, Ramen wassen.