Schoonmaakservice Sanders

Vechtstraat 22 7523 CV Enschede

E-mail: info@schoonmaakbedrijfsanders.nl

053-8509318

 

Schoonmaak

 

Voor ieder kantoor of pand, groot of klein, hebben wij voor u een passend schoonmaakplan. Wij werken met een schoonmaakschema waarin precies staat aangegeven welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Zowel voor klant als voor het uitvoerend personeel werkt dit overzichtelijk. U weet waarvoor u betaalt.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleid personeel en maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakproducten en goedgekeurde schoonmaakmachines.

De prijsopbouw van een schoonmaakovereenkomst is als volgt. U betaalt het aantal uren en het benodigde materiaal. Wij berekenen dit op jaarbasis en factureren dit in 12 gelijke maandelijkse termijnen. Voordeel van een overeenkomst is dat u precies weet wat u aan het schoonmaakonderhoud kwijt bent en niet voor onaangename meerprijzen komt te staan. 

Wij zijn werkzaam in geheel Overijssel en Gelderland. Onze opdrachtgevers bestaan zowel uit bedrijven als verenigingen van eigenaren.            

Voor een vrijblijvende, concurrerende, offerte kunt u ons telefonisch bereiken op 053-8509318. U kunt ons natuurlijk ook mailen of het informatieformulier invullen.

 

 

                                                      ONDERHOUD IS BEHOUD

 

Het schoonmaakbedrijf  en de glazenwasser in Enschede, Haaksbergen, Buurse, Hengelo, Lonneker, Beckum, Losser, Overdinkel. Oldenzaal, Eibergen, Almelo, Boekelo, Borne, Delden, Glanerbrug, Neede, Goor, Isidoriushoeve, Glazenwasser Enschede, Glazenwassers, Glazenwasserij, Schoonmaak kantoren, Schoonmaakbedrijf Enschede, Schoonmaker, Schoonmakers, Schone vloeren, Ramenwasser, Ramen wassen.